Anotace: že se snažím v osobním boji proti lhostejnosti a povrchnosti, že tomu nestačím a že hledám kryptokrata.
nebuď znechucen, básníku, spasitel nepotřebuje býti spasen, to jen my se musíme státi svými spasiteli..
18.07.2007 15:15:00 | Rádoby zoufalá