Žiju v krabici
Anotace: že by zase schovaná v krabici?
Prázdné ticho, skrytý pláč,
tak nač jsi tu, nač?
Křík za stěnou bzučí,
oči ve tmě, tělo se krčí.
Kde jsou ti vrazi?
Měli mě pohlídat.
Kde jsou ty světa kazy?
Už nechci před nimy utíkat.
Přízrak tiše šeptá,
běž, křič, leť.
Na záda ti tajně poklepá,
naděje co chce tě zpět.
Křídla spálit ti strach,
pavučina ti v koutě místo nechá,
tvůj život upadl v krach.
Otevřela se, já věděla že mě tu nenechá.
Komentáře (3)
Komentujících (3)