Anotace: Psáno v opojení z tance v temnotách ..vlastně v soundtracku tohohle filmu puštěnému 35 minut po půlnoci
nebudu si cist ostatni komentare...vim. Ze tahle je z mnohych moc dobra..!
21.07.2007 08:49:00 | Megn
Každý más vůj vlastní styl,Pedro!Jak Anya,tak ty a já taky.Takže bych byl trochu tolerantnější.Mně se to líbilo moc...
17.07.2007 11:17:00 | Chancer
Hm nemůžu si pomoct ale nějak to nasebe dokonale nenavazuje při čtení mi přijde jako by tam byly některé věty násilně vloženy bez návaznosti na předchozí větu hm nemůžu si pomoct.Holt čtu jen dobrou literaturu a tam tohle není.Asi nový styl že?
16.07.2007 12:04:00 | Jsem ten kdo jsem