Suzan
Suzan
Tvé jméno Suzan,
vítr a déšť.
Tvé jméno Suzan,
dvě tváře v nichž se najít chceš.
Tvé jméno Suzan,
pravda i lež.
Tvé jméno Suzan,
nehledej, nenajdeš.
Mám sílu k odpuštění,
zapomenout co jsem měl?
Mám touhu k zapomění.
Odpustíš, Suzan? Já nezapoměl.
Vzpomínáš Suzan,
vzpomínáš na tu noc?
Zlomený století a ty,
voláš mi, volám ti o pomoc.
Vzpmínáš Suzan, jen tvůj hlas,
v poslední okamžik.
Však vím, však víš,
tak proč, otazník?
Mám sílu k odpuštění...
Komentáře (0)