..víš, není toho málo..
Anotace: ..všeobecně vnímaná mince všech stran lidských osudů..nekonkrétní a přesto známá..
..víš..není toho málo, co chtěla bych ti říct
jenže mě neposloucháš, tak dneska holt těpic
slova i věty zase..dám někam ku ledu
objasnit jasný teze ti prostě nesvedu..
..víš..není toho málo, co chtěla bych ti dát
jenže ty nepřijímáš, tak dneska další zkrat
dotek i příchuť lásky..dám chvíli na stranu
chápu, že vždycky nelze..to co si umanu..
..víš..není toho málo, co chci ti představit
jenže ty vidět nechceš, tak dneska mír a klid
sny, vidiny a touhy..dám někam na chvíli
tobogán naší lásky dnes jsme si užili..
Přečteno 427x
Tipy 8
Poslední tipující: Skywalker, Iva Borecká, Sicco, pretorius, Mácha
Komentáře (8)
Komentujících (8)