Vytrženo z kontextu..
Veškeré nadějě,
s úctou vkládáš,
do nového svítání,
když večer je navinně..
------------------------------
Smrt ohrada let,
čas nezastavíš,
vítr vane stále vpřed,
nic na tom nezměníš...
-------------------------------
Sklenka vína,
pravdu skrývá,
sklápí víčka,
a zítřka se nikdy nedočká...
Komentáře (6)
Komentujících (6)