Anotace: ...
Ja nevim.. Nechci te nijak urazit.. Nekdy si prectu basen a reknu si: "Co tohle tady proboha dela?" Nekdy zase: "Wow, psycho, maras, brutal .. jeste jednou." A kdyz jsem si precet tohle, rekl jsem si: "A co jako?".. Asi nejsem moc dobry kritik.. vetsinou si takove reci nechavam pro sebe, ale ponevadz mam ted trochu casu.. tak hodnotim takhle, no. Ale vubec si to hlavne neber..co znamena muj nazor? :)
18.07.2007 21:23:00 | Trapné děťátko