Carpe diem
Než se dnešek zhoupne do včera,
přes lány ticha zařvi "Carpe diem!",
ať všechny vteřiny vystoupí zešera,
ať se v něm neutopí.
Protože pro ně, pro ně žijem´.
Než se zítra dočista zahalí do včerejší tváře,
dnešek už nabídl všechny šance, co měl,
a stane se z něho jen další utrhlý list kalendáře.
Carpe diem.
Snad jsi nezapomněl...
Komentáře (2)
Komentujících (2)