Sním o trápení
Anotace: Smutná událost se v básni změní ve víno, které za ni ovšem může.... chápete?
Sním o trápení
Sním
O trápení
Bavím se s tebou
A přitom sním o umění
Jak satan potírá koberec krví
Nebyl jsi poslední ani prvý
Kdo spálil se
O most ze sirek
Kdo utekl
A nechal tu zbytek
Kdo nechybil
Kdo zachránil se
Kdo mě ubodal
Kdo netrápil se
Kdo pravdu měl
A já jsem vina
Jak noční můra
Plná vína
Komentáře (0)