Děkuji za hodnocení a opraveno:-))) Vím, že to není nic moc, ale těžko se divit.... Nemám teď nějak na to buňky, nějak odumřely, ale.... ono se to snad zas zlepší:-)))
16.07.2007 17:00:00 | Ammazonic
Celkem fajn...ale zároveň..nic světoborného :-(
(Pozn: Oprav si překlep v anotaci: Máš tam "srtdci" - srdci)
16.07.2007 15:50:00 | Zuz.