Anotace: ... pro ty co nenávidí svoje rodiče ... tak jako kdysi já / *....... možná by to mělo spíš být .... " Pochopení a smíření ..." /
ja svoji mamu nesnasim a zaroven k ni vzhlizim a obdivuju ji...zvlastni co?:))
24.07.2007 09:34:00 | Fried Green Tomatoes
Někdy si píšu potají do duše
víš mami, i když tu zas došlo k poruše
i když zas pálil mne tvůj další zkrat
nechci jen zahodit klíč našich vrat...
Jen chci i svůj vlastní...chci oba,mami.
Oba.
Protože..studny bejvaj na klíče trochu moc hluboký a po čase se značně blbě loví...
19.07.2007 15:36:00 | Ayla
Jednou mu to povíš, pokud si to budeš přát. Jednou...
Tak nějak to máme, Jindro. Důležité je smíření a to jsi popsal náramně. Měj se skvěle.
17.07.2007 13:04:00 | Petr Miroslav
Je to nejhezčí báseň dnešního dne.Hlavně obsahem.
Je moc dobře,že jsi ji napsal a tím se smířil.
Nevadí,že pozdě,ale nezůstala ukryta napořád.
Tou básní se rodina opět sloučila i když se nevidíte,ale máš je ve svém srdci už navždy.Můžeš být na sebe hrdý Jindro,žes to dokázal,tátu pochopit a odpustit mu.
16.07.2007 22:11:00 | s.e.n
Zlatý míč
Nikdy jsem neoplatil otci lásku,
kterou mi dal.
Jako dítě jsem neznal hodnotu darů.
Jako muž jsem se stal příliš tvrdým, příliš mužným.
Můj syn dnes dospívá v muže, vášnivě milován,
jako nikdo jiný, stále přítomen v srdci otce.
Dávám to, co jsem kdysi přijímal, dávám tomu,
od koho jsem to nedostal a kdo to nevrací.
Až se stane mužem a bude myslit jako muž,
půjde, jako já, svou vlastní cestou.
A já se budu dívat bez závisti,
jak svému synovi dává lásku, již jsem mu dal já.
Můj pohled sleduje hru života
dlouhými chodbami času -
každý radostně hází zlatý míč,
ale nikdo jej nehází zpátky
tomu, od koho přišel.
16.07.2007 20:15:00 | Alci