Akt

Akt

Anotace: nechte mě spát

Topím se v malé kaluži na rohu svého domu
Doplácala jsem rukama, plavat stejně neumím
Přemýšlím, kam zajdu po tomto krátkém aktu
Možná pro první polibek před autobus
Nebo melancholicky zamávat minulosti k modrému lesu
Nebo položit se na postel a být pevně obejmuta
(byla jsem tichá, pamatuješ?)
Nevím, co se má dělat na úplném konci všeho
Autor Zápěstí, 16.07.2007
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: .K.r.i.s.t.y., Sima, Vénëa
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Na konci je začátek, ale bacha, ne za ním...

04.01.2008 18:21:00 | Skaja

líbí

Krásná....hlavně zajímavá

03.11.2007 12:59:00 | .K.r.i.s.t.y.

líbí

na úplném konci je nový začátek...

22.10.2007 20:52:00 | Sima

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel