Mazánci
Anotace: Politováníhodní..
Mazánci
Kolem pusy namazaný med,
cestička životem vyšlapaná,
ale no tak,o tom není svět
droboto rozmazlená
Na očích brýle růžové,
za všemi jako ocásek,
na dně polštáře plyšové
a krásní jako obrázek
Peněženky plně dmoucí se,
nosánky pyšně nahoru,
k neštěstí zády obarcejíc se,
rodičům pěkně po vzoru
Mazánci
Padněte..ať víte,
že žít se má natvrdo
Komentáře (3)
Komentujících (3)