nelíbí se mi/ ta pravda, že mi ve slovenskej internetovej kavárne tak rychle utíká čas...
Ale tvá báseň se mi líbí.
22.07.2007 21:03:00 | Franti
pravda osvobozuje.. hezké heslo;o).. ale někdy jsou okolnosti, za kterých se někomu tak hezké zdát nemusí.. ale to bych musela uvést něco konkrétnějšího..
16.07.2007 23:00:00 | fialová
Nevím proč, ale vykouzlila mi úsměv na tváři :) .
A teď s tebou v pods... naprosto souhlasím ;) .
16.07.2007 22:54:00 | Targens
Na to ti musím poslat jedno z mých oblíbených hesel VERITAS VOS LIBERABIT - pravda osvobozuje, a je to opravdu tak i když pravda dokáže někdy zranit.
16.07.2007 22:52:00 | Regnator