nadčasová
Dnes dýchla na mě
touha dávných věků,
pod oblouky v
ve stylu empíru,
jak bylo složité
udržet si etiketu,
a jak dusila
ta spousta kovu
kovaná vždy na míru,
tak někdy připadá mi
naše žití,
at v brnění
či v korzetu
a dokud neuslyším
na zápraží
vlčí vití,
tak budu stále děkovat
za chvíle,
že jsi tu.
Ve Tvých očích
jsem na chvíli někým,
ten pro koho
má smysl žít,
a nezáleží
čím jsme byli předtím,
jdou etikety stranou,
když toužím lásko
Tebe políbit.
No a tak v opojení
dávných časů,
jsem poslal políbení
současnou vteřinou
prostorem
a ještě pohlazení
do Tvých jemných vlasů...
..s díky nadčasovým..
to že ve Tvém srdci
Lásko jsem...
Komentáře (3)
Komentujících (3)