Maličko, jak jinak...
Anotace: vyznání v nelehké situaci ztraceného a možnosti návratu
Maličko podržet v dlaních
Tvé srdce
Tepající.
Maličko podržet v dlaních
Tvůj orgán lásky
Netepající
Pro mne.
Maličko podržet v dlaních
To
Co zmizelo
Dočista.
To není povzdech.
To je úleva.
Vím
Že zase
Budeme všechno vracet
Na začátek.
Maličko podržet…
Komentáře (9)
Komentujících (9)