Taky mi to připomnělo Radiohead...
Vždycky jsem si myslela, že anglický texty jsou působivější, i kdyby neměly potřebnou hloubku..ale ty jsi jasným důkazem, že s češtinou se dá kouzlit mnohem líp..česká verze mě opravdu chytla. Píšeš skvěle.
09.12.2007 16:13:00 | kokeš od pana krbce
Jo, ta anglická verze nemá chybu... Tomuhle já říkám kvalitní lyrika! :))
06.09.2007 16:59:00 | lennerka
moc hezka vec...vlny urcite smyvaj hrichy..teda mozna...netusila sem,ze me ctes..dekuju
06.08.2007 17:12:00 | veronika
Hmm je to nádherný, opravdu. přeneslo mě to do takové zvláštní nálady, není to melancholie ani nostalogie, spíš když člověk udělá něco, čeho by měl litovat /ale nelituje/. prostě to ve mně vyvolává takový pocit a je uplně jedno, že to tak třeba nebylo myšleno:-) jinak...tenhle minimalistický styl ti sedí, pokračuj v tom. co se týše angličtiny, nemám námitek, ale zase si nejsem až tak uplně jistá:-) i v češtině to zní moc dobře, má to takovou zvláštní zvukomalebnost...
mimochodem...máš rád radiohead? /jen mě zarazil ten anglický název, ale možná je to náhoda.../
02.08.2007 21:38:00 | paranoidandroid