Divadlo života
Anotace: ..když se rodiče, dva lidi, který milujete nejvíc na světě, hádají, a vy nezmůžete nic..
Jako loutky, co
někdo za provázky tahá
..hrajeme každodenní divadlo..
v hledišti již vše
utichlo, opona se zvedá.
Tři postavy, co
hrají dnes hlavní role
..představují se publiku..
láska, víra a naděje
říkají tiše jména svoje.
Kulisy ale přesto
z černi černé jsou
..publikum ani nedutá..
možná naznačují jen,
že život není pohádkou.
Komentáře (2)
Komentujících (2)