Jsou to těžké masky... Někdy si je ani neuvědomíme ale většinou nám dost znepříjemní život... Smutné a jsem rád že už je to snad uplně pryč...
24.08.2007 23:25:00 | Dagon.Lestat - My winter storm
Bez masky je napřed těžko, ale na co se brzdit v růstu a žít bez souladu s duší?
08.08.2007 11:30:00 | Oči