Neodpovídám
Neodpovídám
Neodpovídám americkýmu stylu
tak si jen hoď kamenem opovržení
Na mě,na nás,co jsme hodni svržení
na života ostrou tahací pilu
Neodpovídám tak jak je správně
tak si jen kopni botou vzteku
Do mě,do nás,co jsme "podivní" až k breku
na životní pouti až k smrtelné bráně
Neodpovídám všeobecné představě
tak,jak by chtěla většina lidí
Já,my,co jim na nás tak vadí
na žitím našem,v naší sestavě?
Neodpovídám..
Komentáře (3)
Komentujících (3)