Světelný průvod(báječná léta pod psa)
Ozvěna náhle mění hlas,
smogová peřina je tak měkká,
a jen fragmenty zbyly z nás,
na stole věrá kniha čeká.
Skrytý je význam dlouhých tras
co zcela jistě zabloudili,
za dveřmi stojí mocný čas,
a dneska děti baví děti.
Přežili jsme pár světelných let,
doba ledová se kvapem blíží,
a naše stíny nahé-nezkrotné
se utopili v noční šedi.
Komentáře (0)