Dobrou noc :)
Teplá je tma černočerná
spánek mi víčka zamyká
poslední myšlenka neposedná
zlehýnka se tě dotýká.
Přicházíš tak opatrně
sedneš si na kraj postele
dech se mi tají překvapeně
a ticho je jak v kostele.
Tvá ruka teď hledá moji
na tváři cítím už tvůj dech
část ze mě se strašně bojí
a mráz mi běhá po zádech...
Pak rozplyneš se znenadání
do tepla černé šťastné tmy
já usmívám se k usínání
sním, že já a ty jsme MY.
Komentáře (0)