smutek
Anotace: o chvílích, o kterých se moc nemluví
Tak čeho se mám bát?
Co ještě se stane?
Kdy budu se zas smát?
Kdyže láska vzplane?
Srdíčko mě bolí moc,
co s tím dělat mám?
Vždy když nastane noc
tak jen bolest znám.
Stále sama jsem,
a to mě zneklidňuje.
Proč nechávám si zdát sen,
který se stále nesplňuje?
Přečteno 477x
Tipy 6
Poslední tipující: tato22, Emmelia, Labanda
Komentáře (2)
Komentujících (2)