Ujíždím

Ujíždím

Anotace: Tak nějak!

Ujíždím autem svých snů
Přede mnou zeď z kamení
Co kámen to lež z cizích úst
A dráty jsou nepochopení
Přesto přidávám plyn
Buď uhne nebo ji prorazím

Ujíždím autem svých snů
Před čím utíkám netuším
Má touha chce pořád růst
Já z pod zámku ji nepustím
A v srdci kam se podívám
Zmatek vztek a lítost mám

Ujíždím autem svých snů
Zavírám oči únavou
Nevím kolik to táhnu dnů
Pameť mám potrhanou
Těch zdí stále přibývá
A moje S.O.S. nikdo nevnímá
Autor Písnička, 03.05.2005
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel