Anotace: další z mých divných krátkých stupid textů o než se ráda dělím s těmi, co mě neznají...
Monikáčku, Monikášimile se Ti od pusinky práší! Že Ty si ty srdíčka necháváš založená v šuplíčku napak??? :o)))
18.07.2007 16:54:00 | Hannazka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?