Rabiát
Anotace: Jedno ze starších "děl"
Jako bys z mrtvých vstal,
přestal ses smrti bát,
střepy v celek posbíral.
Je z tebe rabiát.
Máš obrovskou moc,
už slyším pěsti bít
a volání o pomoc
se mění v náhlý klid.
Každý den je nevšední,
pár přátel sis i našel
a tvou oběť poslední
trápí krve kašel.
Krutost je tvá nová láska,
A začal ses i smát,
když začly kosti praskat.
Je z tebe rabiát..
Komentáře (1)
Komentujících (1)