Anotace: Kdybych byla básník tak bych...ale nejsem :-)
...souhlas,většina si to myslí,někteří oprávněně :-)
13.04.2008 11:28:00 | WAYWARD
není básnička...ale variace na básničku...tohleto znám:))))moc dobře:) velice povedené..jednoduché výstižné;) a tak to má být...a Kdo je víc?:)
18.07.2007 23:30:00 | Lizzzie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?