Nadějová
Anotace: Páni,jsem nějaká povídavá....
Tisíce nočních můr
hladí tě po líci
Tisíce nočních můr
Jen jedna nad svící
plamen jí vítá
jen jedna nad svící
Víš....
Jsou i rána, kdy svítá.
Přečteno 397x
Tipy 3
Poslední tipující: spare, ztracená
Komentáře (9)
Komentujících (9)