Anotace: ...dvě malá sluníčka jsou na prázdninách a nám je po nich smutno...
Pěkný jako Tvý obrázky. Těším se na další básnění! Můzy ať líbají z říše radostí.
22.07.2007 23:27:00 | SunnyRain
Mě se při tom vybavuje chuť lepidla na zadní straně známky a ohmatané růžky pohlednic s vybledlými sny. :-)
18.07.2007 23:11:00 | derrry
...tak mne napadá kacířská myšlenka ...že si byl rád když si je tam nechal :)))) ...
18.07.2007 23:07:00 | WhiteSkull