Schody do nebe
Anotace: zlomil jsi mi křídla, zastavil můj běh, zkrátil dech, na což nejsem zvyklá...
bohužel mnoho z nás
s sebou vleče břemeno
zkušeností
a bolestí tak velké,
že přes něj nevidí
nádheru nového člověka,
který zářící přichází
do našeho života
s nadějí a láskou....
pak to někdy to dopadne tak,
že jen zklamaně napíše poslední vzkaz...
na chvíli zlomený
věrolomností světa...
Komentáře (2)
Komentujících (2)