Výkřik do tmy
Anotace: ...něco co neříkám nahlas...
Potřebuji obejmout, vím
je teď toho na mne moc.
Ač druhé od sebe odháním,
věřte, já takto křičím o pomoc!
Trucuji v koutě schovaná
a nepustím nikoho k sobě.
Všechno je písnička ohraná,
usměji se, až přitisknu se k tobě...
Přečteno 373x
Tipy 2
Poslední tipující: ota.pé
Komentáře (1)
Komentujících (1)