Dům
Anotace: takový fakt byl...dům i on...
Dům stojící na stráni
Lákával tě k poznání
Chtěls být dobyvatel
Tajů jeho obyvatel
Prý se chechtají
Asi potají...
Chodívals tam za úsvitu
Do ticha a klidu krytu
Měls to svý životní heslo
Dokud slunce nekleslo
Pak nějak ztratil ses pryč
Náhle zmizel ten bič
Který nutil tě tu být
Tys odešel si žít
Dům stojící na stráni
Lákával tě k poznání
Tady nebyls ničí
A rackové teď křičí
Prý se chechtají
Asi potají...
Komentáře (0)