Anotace: zvečera
na balkóně, kde vidíš,
jak černé ocasy
oblohu křižují
fouká vítr
tam, kam plášť si zamane.
28.07.2007 15:02:00 | Lisa Kloboučková
úplně klidně..:) Připadám si, jako by jsi mi nahlížel do hlavy, až na to, že slyšet vlaštovky teď nemám šanci, opravují horkovody a obkopali nám celý dům, takže teď máme soukromý vodní příkop okolo :) (Kdyby vás to někoho zajímalo, v jakých podmínkách teď tvořím :) No nic. Ale jinak.. Fakt dobrá.
21.07.2007 12:31:00 | prostě Zuzana
U kratších věcí je to o dost obtížnější..vystihnout tu atmosféru v jediný okamžik..
20.07.2007 10:31:00 | animovaný medvídek Pů
Nevím..nějak...jsem se do toho nebyla schopna dostat, nasát tu atmosféru (-kterou tam obvykle míváš), tu myšlenku...
19.07.2007 19:24:00 | Zuz.