Anotace: ....
Jsem rád, když tu zase vidím nějaké podobné dílo... dal jsem 60%, abych zůstal objektivním... dobré je prostě adekvátní... v první sloce mi pokulhává rytmus... tak proto... =)
09.08.2007 00:37:00 | Miro Sparkus
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?