Tanec
Anotace: ...kéž by to bylo tak snadné
Tančíme životem
V těsném objetí
Celý svět je parketem,
Jen v našem pojetí
Teď se vše točí
Jen kolem nás
Jsme spolu, to stačí
A naší hudbou je čas
Nemůžem zastavit,
To prostě nejde
Vše pořád plyne
Nic není stejné
A už nikdy nebude…
Komentáře (1)
Komentujících (1)