No né, to jsem ale lajdák, tak dlouho nečíst tak dobrou básnířku.
Jo bez mučení se přiznám. Tahle se mi líbila, fakt jo.
Mávám a přeji krásný den.
20.07.2007 10:22:00 | kouzelníček
Sny dokážou být pěkný mrzáci. Jdu zkontrolovat tvé otevřené oči. Štípni mě.
20.07.2007 09:24:00 | smudlinek