Jsem
Jsem stár
Do každé rány dostal jsem soli několik lžic
Chyb udělal jsem pár
Možná víc
Jsem bláznem
V tomhle světě konzumu
Stále padám na zem
Prý nemám špetku rozumu
Jsem šíp
Co zraní duši
Můj hrot je ostřejší
Než kdo tuší
Jsem značkou stop
Všem báječným chvílím
Každý má někde svůj strop
U vlastního už dobu kvílím
Jsem sebevrah
Řítící se ze skály
Vyvolávám strach
Jsem nestálý
Jsem člověkem
Bez výcviku
S čímž potýkám se každým dnem
Znám jen pár svých prostocviků
Chci dál ve snu žít svým snem
Komentáře (1)
Komentujících (1)