Jen tak
Anotace: sám moc nevím:-)
Spočítat slzy
vybarvit stín
škrtnout, co mrzí
nás bez příčin
a křičet a křičet
a hořet a plát
a na krále z pohádky
kandidovat
Spočítat světy
nalezené
dokončit věty
nedokončené
a letět a letět
a roztát jak sníh
a zahodit poučky
vyčtené z knih
A spočítat prázdno
rozbourat hráz,
bez velkých slov teď
půjde to snáz
a smát se a smát
a ve větru vlát.
A postavit z písku
největší hrad.
Spočítat fráze
koupit si klíč
odemknout dávno
co dávno je pryč
a stoupat a stoupat
a zpívat a hrát
a zlatým rybám to tajné
už nadiktovat…
Komentáře (2)
Komentujících (2)