Společně sami
V záplavě smyslných doteků
svíjíš se lapáš po dechu
plná si a nebo prázdná
neptej se lásko blázna
dvakrát jste sami
společně dvakrát v jednom těle
dvakrát jste svoji
a svět se chvěje
hoříš a pálíš mrazem
z nebe zas zpátky na zem
není tu a ty zas sama
ctnostná statečná dáma
vzal si tě, co tobě zbývá
tvoje i jeho tíha
společně spolu společně rozdělení
není už žádné vysvětlení...
Komentáře (1)
Komentujících (1)