Černé řeky
Život je jen dlouhý pohřeb,vězení
Davy truchlících,rakve v podzemí
KRÁSA JE POMÍJIVÁ TOUHA !
čas se tak loudá
a prodlužuje brečení
Smuteční průvod zatím:
CESTY V ČERNÉ ŘEKY PROMĚNÍ
Přečteno 358x
Tipy 2
Poslední tipující: Šerák, Malé nic
Komentáře (1)
Komentujících (1)