Setkání v noci
Bylo to tenkrát v noci
Vzpomínáš?
Bylo to jak sen,
vzal si mě ven
do tajů, co skrývá
město zahalené
do tmavěmodrého závoje.
Hvězdy se na závoji třpytily
jako Tvé radostné oči
láskou zářící,
toužící po polibku.
Za ruce jsme se chytili
a dál pluli temnou nocí..
hnány mocí LÁSKY
Komentáře (4)
Komentujících (4)