Láskashop
Anotace: malý, možná lehce ironický pohled na dnešní dobu kdy se dá "všechno" koupit.
Nabízím Vám přístřeší
s průzory do srdcí tání
něhu v multibalení
za pár slůvek k polaskání.
Mám
iluze všech trápení
na dobírku marná přání
úsměv s trochou koření
podpultový milování
už znám
všechno to pokušení.
Přiopilé svlékání
popůlnoční umírání
kýčovité svádění
dětský koutek k odložení
svých snů.
Notový part páření
sněhobílé dotýkání
intimparfém soužení
zabalím Vám do svítání
všechno to pokušení.
(časy zvrácený
šaty zkrácený
řeky do břehů schoulený)
Komentáře (1)
Komentujících (1)