Touha
- Tvá duše je mi blízká,
jako bohu příroda čistá
- Nevím,ale touha není o slovech,
ale pouze v srdci o pocitech
- Vím,že lidé prosí boha o pomoc,
ale já věřím v tebe a prosím moc a moc
- Tvá krása,jak vnitřní tak vnější,je mocná
toť pro mne a mou duši věc neobvykle krásná
- Jsi má naděje mé slunce
a pocit tento je ve mě hluboce
- Při pocitu kráčet s tebou ruku v ruce životem,
je pro mé srdce nadějí a věčným přáníčkem
- Je to zoufalost,
né spíše troufalost
- Je to rozum, nebo pouhý klam
nevím,ale přesto věřím a doufám
- Mé srdce,říká běž za ní utíkej
a já si říkám,že to bude průser velikej
- Ty dvě Olše na břehu
o tom s ním díky bohu
- Chci tě líbat, lásko má...
Přečteno 412x
Tipy 3
Poslední tipující: pejrak, sht1
Komentáře (0)