Tančím
Anotace: snad by ste si jí měli přečíst, název nevystihuje vše:-)
Jsem jako princezna
oddaná Tobě, Tvé síle
tančím na hudbu
kterou mi hraješ
pronikáš jí do duše
a rozechvíváš skryté tóny mého srdce
Bosýma nohama
šlapu v kalužích
a tančím
točím se do kola
je to snad hřích
že srdce se chvěje, když hřmí
A já opět malá
točím se
když kapky mou kůži líbají
Ještě jednou mi zazpívej
ať ochutnám Tvou nespoutanou vášeň
naposled se otočím
až sukně bude vlát
a pak sbohem, má bouřko
příště bude zas jen náš bál
Komentáře (1)
Komentujících (1)