neštěkl ani pes
ale co s tím dnes?
(já nevím, co to mám dneska s těmi rýmy, kdyby to aspoň dávalo smysl, jenom tím zanáším komentáře..:x)
28.07.2007 00:52:00 | Rádoby zoufalá
Přišel osel do sněmovny,
ač nedělal vůbec nic,
tvářil se, jak bohu rovný,
že je tam o osla víc...
Přišel mezi své a oni ho nepoznali...hi
21.07.2007 20:54:00 | zzlatý