Anotace: zas mimo o trochu jinde někde třeba taky tolik nefouká...
Díkuju za komenty z Bez názvu - zatím.
Motlitba? ke komu?
mi se to taky líbilo, působilo to na mě tak ... hm, hluboce, jakoby nic jiného na světě už nezbývalo.
Dobře ty, Méďo:-D
Pikovka
27.07.2007 16:12:00 | Lisa Kloboučková
Líbí se mi, i když tradične zase s výhradami :) Jo a co je neskolenost? Novotvar nebo překlep?
22.07.2007 21:39:00 | prostě Zuzana
Jasně,skouknu jí,mimochodem to má k motlitbě hodně daleko( je už tradicí,že zde na Literu jsou má díla nepochopena - resp. pochopena jinak vlastním způsobem - nemám to za zlé,na druhou stranu můžu být rád,že si pod mými dily každý najde to svý..)
21.07.2007 18:05:00 | animovaný medvídek Pů
husty,,,prislo mi to jako modlidba..dobre se mi to cetlo..libi se mi..
btw.mas u me takovou malou reakci na tvuj koment:-)
21.07.2007 17:58:00 | Adrianne Nesser