Anotace: Napsala jsem to ve chvíli, kdy můj bratr mě "dožral" k té největší lítosti, nad jeho chováním... Změň se!
Znám to..od doby,co se náma brácha nebydlí sežral svět a já sem ta špatná.i přes to,jak moc sme si rozuměli,už si nemáme co říct:o( je to smutný..
21.07.2007 19:57:00 | shaakti