Psaní
Napsala jsem veršů pár,
Ale nevěděla co s nimi dál.
Zkoušela jsem napsat povídku,
O plyšovém medvídku.
Moje reportáže z cest,
Nemohl nikdo ani snést.
Zkusila jsme fejeton do novin,
Ale řekli, že je plný volovin.
Je to celé k pobláznění,
Hold psaní pro mě není.
Komentáře (1)
Komentujících (1)