Anotace: Chtěla sem se zabít, ale rači sem shrnula důvody proč to neudělat xD
Sbírka: Potrhlé a smutné básně
Nebudu hodnotit obsah, neboť si netroufám. Co mi vadí, jsou příliš jednoduché verše [sloveso-sloveso], [podstatné jméno - podstatné jméno] atd... atd...
Mno a jinak být Tebou, tak nad sebevraždou vůbec nepřemýšlím, opravdu to škodí. Mysli na krásnější věci, vždyť je Ti 18.
22.07.2007 03:28:00 | tuleby