Čas letí
Prohlubují se vrásky
léta na hřbetě tíží
nežijeme,živoříme
a smrt se blíží.
Marný den se s marným
dnem střídá
co čeká nás mezi teď
a koncem?
Utrpení a bída.
Vzdávám se
na boj nejsou už síly
v ruce mi vlaje prapor bílý.
Přečteno 373x
Tipy 1
Poslední tipující: 7Anno&nnym7
Komentáře (4)
Komentujících (4)